Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs Contabilitate si fiscalitate - PFA si profesii liberale
450 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie – Filiala Bucuresti (SRAFB) organizeaza in a doua jumatate a lunii noiembrie 2013 cursul pentru specializarea in Contabilitate si fiscalitate pentru PFA si profesii liberale.

CUI SE ADRESEAZA:
• persoanelor fizice autorizate (PFA) ;
• profesiilor liberale (mediatori, avocati, notari, medici, arhitecti, experti, psihologi, practicieni in insolventa, auditori energetici, traducatori/interpreti etc)
TEMATICA:
• Legislatia contabila aplicabila in contabilitatea in partida simpla
• Avantajele contabilitatii in partida simpla
• Documente contabile si registre obligatorii. Functia lor si modul de folosire
• Inregistrari si operatii
• Obligatii declarative
CARE SUNT BENEFICIILE PARTICIPARII LA ACEST CURS:
La finalul cursului, absolventii vor putea sa-si organizeze singuri evidenta contabila si sa administreze eficient relatia cu administratia publica.
DURATA: 3 zile, de la orele 16 – 19.30
LOCATIA: sediul Camerei de Comert si Industrie a Mun. Bucuresti din Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3, tronson I, intr. B, et. 6, sala Biblioteca.
TAXA DE SCOLARIZARE : 450 lei/cursant (nu se percepe TVA) si poate fi platita in cont IBAN RO 67 RNCB 0085 0539 9108 0001, deschis la BCR Sucursala WTC, CUI 15308522, sau în numerar la sediul nostru din Bd. Octavian Goga nr 2, sector 3, tronson III, etaj 5, cam 7.
INSCRIERILE se pot face la sediul SRAFB din incinta Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, tronson III, et.5, cam.7, Bd.Octavian Goga nr. 2, sector 3.

LIANA RUSU – Coordonator formare profesionala
Din Gura in Gura